Du blir vad du äter

Den här bloggen kommer att handla det du inte visste om den mat du stoppar i dig. Vad gör den med din kropp? Hur kan det komma sig att den är så billig? Räcker det med att köpa svenskt kött? Kan det vara så att du äter dig kroniskt sjuk?

Drömmorgon med Underbara Clara och Emelie Hansson

Lämna en kommentar

Ett intressant samtal kring vad det är för skillnader mellan ekologiskt odlad och konventionellt odlad mat. Mycket sakligt och informativt! Det är lätt att tänka att det är dyrt med ekologiskt men stämmer verkligen det? Eller är det faktiskt så att konventionellt odlade grödor på många sätt blir dyrare? Att frukten vi köper är ekologisk innebär inte bara att vi besparar oss själva från gifter utan även odlaren och hans familj. Dessutom kanske han eller hon eller hen för den delen får råd att skicka sina barn till skolan. Att spara en liten slant på att köpa giftbesprutad frukt blir plötsligt i det närmaste orimligt. Iallafall för mig.

Annonser

Författare: annamarianordstrom

Jag är en nybliven trebarnsmor som tänker blogga om samhällsfrågor lite vardag och sådant som engagerar mig. Att jag skulle starta en blogg känns verkligen otippat men kul. Min önskan är att dela med mig av sådant som jag tycker är angeläget och viktigt varvat med lite vardagsliv som nybliven trebarnsmor. Viktiga frågor för mig just nu är miljö och kost, och hur det påverkar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s